You tube videos lately?

Discussion in 'Videos' started by TexasNut, Nov 27, 2013.

  1. TexasNut

    TexasNut Yeah, well, that’s just,like, your opinion man.

    Messages:
    3,732
    Likes Received:
    1,570
    Been having trouble posting youtube videos. Anybody else having problems? Mine all come up with a blue box with a ? in it. Using a Mac. Is this some thing new?
     
  2. TexasNut

    TexasNut Yeah, well, that’s just,like, your opinion man.

    Messages:
    3,732
    Likes Received:
    1,570
  3. Block "O"

    Block "O" Super Sophomore Moderator Staff Member

    Messages:
    11,879
    Likes Received:
    6,242
  4. TexasNut

    TexasNut Yeah, well, that’s just,like, your opinion man.

    Messages:
    3,732
    Likes Received:
    1,570
  5. TexasNut

    TexasNut Yeah, well, that’s just,like, your opinion man.

    Messages:
    3,732
    Likes Received:
    1,570
    When you mean the direct link. Do you copy video URL link or Copy video URL at current time?
     
  6. Block "O"

    Block "O" Super Sophomore Moderator Staff Member

    Messages:
    11,879
    Likes Received:
    6,242
    I don't use any of them on the youtube page, I use the link that Firefox gives me up above. I'm also on a Mac.
     
  7. SanDiegoBuckeye

    SanDiegoBuckeye OG SB Member

    Messages:
    10,500
    Likes Received:
    3,204
    I use a Mac too and every now and then when I try to post a pic I get the blue box as well.
     
  8. TexasNut

    TexasNut Yeah, well, that’s just,like, your opinion man.

    Messages:
    3,732
    Likes Received:
    1,570
    SD. Will Block's UM video open up. Won't open for me.
     

Share This Page